Lightning Entertainment

U wilt een feest geven. Een feest met 30 of 3000 gasten. U zoekt een betrouwbare partner voor muziek en licht op het feest. Een dj, die ook mee denkt en zelf ideeën aandraagt. Of het nou gaat om een bruiloft, verjaardag of een feest voor uw vereniging. Bij Lightning bent u bij het goede adres!

Lightning Entertainment is een veelzijdige drive-in show. We maken ieder feest uniek, geheel naar uw wensen. Van achtergrondmuziek tot swingende dansmuziek, we hebben alles voor u in huis.

0

Feestgangers

Meer dan 15000 feestgangers gingen u voor! 

0

Minuten aan muziek

Lightning heeft meer dan 175000 minuten aan muziek!

0

Feesten ervaring

Lightning heeft meer dan 150 feesten ervaring!

Waarom Lightning Entertainment?

Meedenkend
Betrouwbaar
Flexibel

Jullie Bruiloft, Jullie Feest

Bij het organiseren van een bruiloft komt er heel wat op je af. Gasten, een plechtigheid, receptie, een feest, kleding en ga zo maar door. Bij Lightning entertainment zijn jullie aan het goede adres voor muziek op jullie feest. Onze dj's maken graag samen met jullie een onvergetelijk feest van jullie bruiloft.

Wij regelen alles!

We brengen onze eigen geluids- en lichtapparatuur mee en hebben ongeveer een uur nodig om alles gebruiksklaar te maken. Het enige dat we nodig hebben zijn een paar stopcontacten. Alles staat ruim op tijd klaar voor dat eerste gasten komen. Bij de ontvangst zorgen we voor rustige achtergrondmuziek. Onze dj’s zullen er vervolgens voor zorgen dat ze niet alleen het bruidspaar, maar iedereen aan het dansen krijgen. Je kunt er bij ons op rekenen dat we de muziek aanpassen aan het publiek, hierdoor is een hele avond dansen gegarandeerd! Vanzelfsprekend staan onze dj’s ook open voor verzoeknummers, en daarbij is de regel: niets is te gek!

Jouw Verjaardag, Jouw Feest

Jouw verjaardag dat is niet zomaar een feest! Wij van Lightning maken er graag samen met jouw een onvergetelijk feest van! Lightning is een flexibele drive-in show die graag meedenkt en open staat voor samenwerkingen. De muziek die wij draaien op jouw feest is de muziek die jij en je gasten willen horen! Verzoeknummers zijn ook geen probleem!

School of Verenigingsfeest

Een feest voor 1000 man bij jouw op je school of bij jouw vereniging ook dat is bij Lightning geen probleem! Wij genoeg in huis om een knallend feest neer te zetten. Een vette lichtshow behoord zeker tot onze standaard. Dit kan aangevuld met de nodige special effects, zoals een rookmachine, CO2 kanon, confetti shooters, vette lazer show en eigenlijk alles wat je kan bekenden.

Reden genoeg om bij ons jouw feest te boeken!

 

Het zijn niet alleen onze woorden

  • JEROEN KWAAITAAL, SCHOOLLEIDING CALS COLLEGE NIEUWEGEIN

    Het was een mooie avond. Goed gedraaid en de sfeer aangevoeld. Ik zag enthousiaste reacties van leerlingen. 450 blije leerlingen op een alcoholvrij bovenbouwfeest, dat hadden we drie jaar geleden niet kunnen bedenken.

  • Patrick en Ellen

    Zij maken van onze dag een echt feest. Enthousiast en verzorg zijn 2 woorden die bij deze heren passen. Super bedankt!!!

  • Clementine en Ulrich

    Jullie wisten de sfeer goed te treffen. De muziek stond ten dienste van de gezelligheid en op het juiste moment wisten jullie de juiste toon te treffen. Zo was er muziek voor jong en oud, maar kon er ook nog met elkaar gepraat worden in de zalen. Kortom, we hebben enorm genoten.

  • LiNa en Alwin

    2 enthousiaste slimme jongens, deden precies waar ze voor werden ingehuurd. Kon niet beter, hebben het feest tot het einde aan weten te slingeren met de juiste tracks en lichtshow. absolute aanrader dus. Prijs was ook nog eens hartstikke redelijk


Contact

De eerste stap naar samen een feest maken, is contact opnemen. Dat kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend doen via de contactgegevens hiernaast. Als u geheel vrijblijvend een prijsopgave wilt aanvragen klik dan hier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonummer

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht